Jari-Pekka Teurajärvi

Olen suurperheen isä ja kotoisin Lapista, Kolarin kunnasta. Oulussa olen asunut vuodesta 2002.

Koulutukseltani olen insinööri (M.Eng. & B.Sc.). Taloushallinnon osaamista löytyy mm. kaupallisen tutkinnon ansiosta.

Työskentelen ICT-alalla, josta minulla on kokemusta aina maailman suurimmasta matkapuhelinalan yhtiöstä sekä pienemmistä firmoissa. Ydinosaamistani ovat projektin johtaminen ja ketterät menetelmät. Olen myös vääntänyt koodia useita vuosia ja olen full-stack webkoodari.

Olen toiminut puolueen Pohjois-Pohjanmaan piirin puheenjohtajana sekä vaalipäällikkönä useissa eri vaaleissa, kuten eduskuntavaaleissa 2015.

Lasten ja nuorten parissa toimiminen on antanut minulle paljon. Olen toiminut ohjaajana partiossa, Seurakunnan kerhoissa ja Kunnan kesäleireillä ja myöhemmin aikuisiällä jalkapallovalmentajana.

Kesäisin harrastan kalastusta ja syksyisin metsästystä. Muita harrastuksia ovat frisbeegolf ja palloilulajit. Seuraan urheilua tiiviisti ja käyn paikallisten urheiluseurojen tapahtumissa. Harrastuksiksi voi laskea myös toimimiseni asuinalueeni asukastuvalla sekä yhteistyöryhmässä.

Ja vastaus pitkään urheilua seuranneille: kyllä, olen Olympiavoittajien sukua. Setäni voitti kultaa Innsbrukissa samana vuonna kuin synnyin. Isoenoni moninkertainen Olympiavoittaja ja Maailmanmestari Eero Mäntyranta villitsi 17.3.1964 Raatin stadionin ennätysyleisöä (18000 katsojaa) Oulun puistohiihdoissa. Tuota ennätystä ei ole tähän päivään mennessä rikottu.

J-P

Muonionjoki, J-P ja Marjaslohi 2012

Tornionjoki, J-P ja Kojamo 2012

Vaaralampi Ylikiiminki, J-P ja Krijolohet 2011