Blogi (Jari-Pekka Teurajärvi)

Ehdolla piirin puheenjohtajaksi 2016

Share |

Perjantai 20.11.2015 klo 22.05 - Jari-Pekka Teurajärvi


Olen saanut paljon kannustusta jatkaa Perussuomalaisten Pohjois-Pohjamaan piiri ry puheenjohtana myös kaudella 2016. Kannatusta on luvattu laajasti ympäri piiriä. Muutama paikallisyhdistys laati myös yhteisen julkilausuman, jossa perustelevat miksi juuri minut pitäisi valita jatkokaudelle. Luettuani julkilausuman, tuntui se parhaalta palautteelta, jonka olen vuoden 2015 työstä saanut. Raavas mies meinasi herkistyä.

Muhoksen Perussuomalaiset ry:n, Liminka - Lumijoen Perussuomalaiset ry:n ja Kiimingin Perussuomalaiset ry:n yhteinen julkilausuma 19.11.2015

Kannatamme Jari-Pekka Teurajärven valintaa Perussuomalaisten Pohjois-pohjanmaan piirin puheenjohtajaksi vuodelle 2016

Jari-Pekka Teurajärvi on toiminut Perussuomalaisten Pohjois-pohjanmaan piirin puheenjohtajana vuonna 2015 ja piirin vaalipäällikkönä kevään 2015 eduskuntavaaleissa. Aiemmin Jari-Pekka on toiminut vaalipäällikkönä Arinan ja Oulun Osuuspankin edustajiston vaaleissa.

Jari-Pekka Teurajärvi on saanut vuoden aikana valtavasti kokemusta piirin puheenjohtajana ja vaalipäällikkönä toimimisesta. Eduskuntavaalien erittäin haasteellisista asetelmista huolimatta, Pohjois-pohjanmaan piiri sai Jari-Pekan toimiessa vaalipäällikkönä pitää kaikki kolme kansanedustajan paikkaansa. Pohjois-pohjanmaan piirissä tehdyllä periksi antamattomalla työllä oli ratkaiseva merkitys siinä, että Perussuomalaiset saavuttivat vaaleissa 2. suurimman puolueen aseman ja mm. puhemiehen paikan eduskunnassa.

Jari-Pekan vahvuuksia on rehellisyys ja tasapuolisuus kaikkia piirin alueen paikallisyhdistyksiä kohtaan. Hän on monipuolinen osaaja, joka taitaa nykyaikaiset viestintävälineet (sosiaalinen media, sähköposti, nettisivut) ja kykenee nopeaan reagointiin kun tilanne niin vaatii.

Jari-Pekan hyvä viestintä- ja kirjoitustaito näkyy ulospäin niin piiriyhdistyksen kannanotoissa, blogeissa kuin paikallisyhdistysten kokousuutisissakin. Puheenjohtajana toimiessaan Jari-Pekka on kiertänyt kentällä ja yhdistysten kokouksissa eri puolilla piiriä, ja tätä perinteistä Perussuomalaista tapaa hän aikoo jatkaa myös vuonna 2016.

Jari-Pekka on joukkuepelaaja, joka osaa jakaa vastuuta ja tekemistä myös muille. Piirihallituksen puheenjohtajana hän on kuunteleva ja reilu. Jari-Pekka on huolehtinut, että toiminnassa on mukana niin vanhoja kuin uusiakin tekijöitä eri puolilta piiriä. Se on kehittänyt piirin toimintaa monipuoliseksi ja kaikkia huomioon ottavaksi. Jari-Pekka on käyttänyt, ja pystyy käyttämään, piirin puheenjohtajan tehtävien hoitoon paljon aikaa. Tehtävää on paljon etenkin nyt, kun puolueen palkkaaman työntekijän työpanosta ei ole enää piirin käytössä.

Me Muhoksen, Liminka-Lumijoen ja Kiimingin Perussuomalaiset paikallisyhdistykset haluamme Jari-Pekka Teurajärven jatkavan piirin puheenjohtajana myös vuonna 2016. Voittavan joukkueen kapteenia ei kannata vaihtaa, sillä Jari-Pekalla on intoa jatkaa tehtävässään ja halua kehittää piiriyhdistyksen toimintaa myös jatkossa. Tulevissa kuntavaaleissa Jari-Pekan osaamisella ja kokemuksella on iso merkitys.

Muhoksen Perussuomalaiset ry
Liminka - Lumijoen Perussuomalaiset ry
Kiimingin Perussuomalaiset ry

Olen saanut usealta muultankin paikallisyhdistykseltä tuen puheenjohtajaksi. Heidän tuki on kuitenkin epävirallinen, koska asiasta ei ole päätetty kyseisten yhdistysten kokouksissa. Muhos, Liminka-Lumijoki ja Kiiminki päättivät tuesta virallisesti. Kiitos tuesta!

Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piiri ry tekee puheenjohtajavalinnan, sekä valitsee uuden piirihallituksen ja vahvistaa sekä toimintasuunnitelman että talousarvion vuodelle 2016 Kiimingin syyskokouksessa 22.11.2015. Päätösvalta kokouksessa on paikallisydistysten valitsemilla virallisilla kokousedustajilla, joita on noin 90 kappaletta. Kokouksessa vierailee myös puolueen varapuheenjohtaja, sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini