Blogi (Jari-Pekka Teurajärvi)

Pariisin isku - Eurooppa ei ole entisensä

Share |

Lauantai 14.11.2015 klo 11.17 - Jari-Pekka Teurajärvi


Pariisin tapauksessa ei paljon rukoukset auta. Eurooppa sinisilmäisenä ja hölmönä on pitänyt ovat auki islamilaisille terroristeille, ISIS -taistelijoille ja samalla oikeastikkin sotaa pakoon lähteneelle.

Tulijoiden henkilöllisyyksiä ei ole tarkistettu, vaan kaikki ovat päässeet vapaasti tulemaan. Miljoonasta tulijasta vain osalla on pahat mielessään, mutta lopputulos on karmiva.

Myös Suomeen on tullut Pariisin -iskun kaltaiseen pyrkiviä ja siihen pystyviä. Pariisi on valitettavasti vain alkusoittoa. Eurooppa on muuttunut. Eurooppalaiset saavat elää jatkossa terrorisminpelossa.

Pieni joukko terroristeja saa ihmiset pelkäämään kadulla kulkevia vieraita. Niitäkin, jotka ovat täällä rakentamassa parempaa elämää.

Islamilainen kulttuuri tulee rikastamaan Eurooppaa ennennäkemättömällä tavalla. Raiskaukset ja muu rikastaminen tuntuu pieneltä siinä vaiheessa, kun viattomia uhrataan uskonnollisessa sodassa. Terroristit ovat sankareita omien joukossa ja heille on luvattu taivaassa vino pino neitsyitä yms.

Harmittaa olla oikeassa asian suhteen. Rukoilkaa suvakit mielenne puhtaiksi ja ostakaa aneita vaikka lahjoittamalla rahaa SPR:lle. Järjestäkää kulkue ja konsertti, jotta mielenne saa rauhan.

Ei mulla muuta.

Avainsanat: terrorismi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini