Blogi (Jari-Pekka Teurajärvi)

Äärioikeisto mukana maahanmuuttobisneksessä

Share |

Torstai 6.10.2016 klo 11.26 - Jari-Pekka Teurajärvi


Äärioikeisto on arvostellut muita "mamubisneksestä". Arvostelu on kohdistunut erityisesti vastaanottokeskusten työntekijöihin ja organisaatioihin.

Samanaikaisesti äärioikeiston näkyvimmät hahmot tekevät itse rahaa maahanmuutolla eli osallistuvat "mamubisnekseen".

MV-lehti on räikein esimerkki tästä. Lehden lähes ainoa teema on maahanmuutto ja sen ympärillä olevat ilmiöt. MV-lehti saa rahoituksensa lähes yksinomaan sivustolle upotetuista mainoksista. Rahaa tuottavat mainokset katosivat kuitenkin sivustolta, koska yritykset eivät halunneet mainoksensa näkyvän sivustolla.

Samalla kaavalla rahaa tekevät monet muut äärioikeistolaiset tahot. Maahanmuuttokriittisten ja äärioikeiston parissa erittäin suosittu blogi, Tuonen Joutsen, on tästä yksi esimerkki. Blogia pitävä henkilö saa tuloja blogissa olevista mainoksista.

Jokainen klikki blogisivustolle aiheuttaa rahan kilinää myös blogistin tilillä. Sivustolta löytyy myös tarkat ohjeet, kuinka lahjoittaa rahaa blogistille. Rahaa voi siirtää suoraan blogistin ilmoittamalle Nordean tilille tai Paypal tilille.

Tuloista tulee tietenkin maksaa verot ja ilmoitettaa ne myös mahdollisten tukiaisten maksajille. Rahankeräyslupakin tarvitaan.

Tässä edellä mainitussa blogissa mainostivat tänä päivänä muun muassa seuraavat suomalaiset ja oululaiset yritykset: Wetteri Power, City Biljard, Elisa, Avarea, Pihla, Valmennuskeskus, Lapin Puhallusvilla Oy, Eckerö Line, Snellman.

Nämä yritykset tuskin tietävät mainostavansa kyseisellä sivustolla, mutta eivät tienneet nekään, jotka mainostivat MV-lehden sivustolla.

Jari-Pekka Teurajärvi, Oulu

LÄHTEET:

Blogi: Tuonen Joutsen

Avainsanat: äärioikeisto


Kommentit

26.10.2016 10.44  neutraali

Ei Tuonen joutsen ole mikään äärioikeistolainen. Kannattaa katsella hänen videoitaan enemmän ennen hutkimista. Lisäksi se raha mitä hänen blogillaan tienaa on säälittävät 2e/pv korkeintaan. Jopa työttömänä tienaa moninkertaisesti enemmän.

7.11.2016 16.06  Bet FI.

erittäin hyvä post, kiitos


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini