Blogi (Jari-Pekka Teurajärvi)

Mikä eläkevirka Hautalalle luvattiin?

Share |

Perjantai 11.10.2013 - Jari-Pekka Teurajärvi


Kirjoitan tämän Nokian Lumia 820 älypuhelimella, joten lyhyeksi jää ja kirjoitusvirheitä voi löytyä. Asiavirheitä toivottavasti ei.

Minua kiinnostaa Hautalan erossa enää lähinnä se, että minkä eläke/huippuviran Vihreiden johto lupasi hänelle, jotta hän eroaa. Paine Hautalaa sekä Vihreitä kohtaan kasvoi sietämättömäksi. Hautala olisi voinut katsoa halutessaan homman pisimmän kaavan kautta, mutta hänelle annetuista vaihtoehdoista hän valitsi eron.

Nähtäväksi jää, että mitä luvattiin, jotta puolueen etu saatiin saavutettua. Selvää on, että Hautalan poliittinen ura huipulla on ohi. Vihreät siellä vielä jatkaa ja puhdistus tuo lisää luottamusta ja kannatusta. Vieläkin paremman luottamuksen Vihreät olisivat ansainneet, mikäli Oras Tynkkynen olisi jättänyt puheet "työtapaturmasta" kiristysviestin mukaan liittämisen "unohtamisesta" sikseen ja olisi sanonut suoraan, että "mitä tässä olisi enää muutakaan osannut odottaa, viesti jätettiin tahallaan pois, jotta koko totuus ei olisi selvinnyt."

Isometsälle luvattiin Lahden ensimmäisen doping-käryn jälkisaunassa miljoona markkaa, jotta ottaa kaikki syyt yksin niskoilleen. Tämän jälkeen Isometsä vannoi Lapinmiehen rehellisyydellä keittäneensä yksin oman doping soppansa. Totuus järjestelmällisestä doping-ohjelmasta selvisi kuitenkin muutamia päiviä myöhemmin. Miljoona markkaa tais jäädä saamatta. Maine meni. Kaikilla. Lopullisesti.

Lukijan vastuulle jää pohtia, että onko näkyvissä oleva vain jäävuoren huippu?

Avainsanat: Kotimaa, harmaatalous, Hautala, korruptio, Vihreät


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini