Blogi (Jari-Pekka Teurajärvi)

Lehdistön asenteesta ja monikulttuurisuudesta (sensuroimaton)

Share |

Torstai 6.8.2015 klo 10.42 - Jari-Pekka Teurajärvi


Mielipidekirjoitus on julkaistu sanomalehti Kalevan lukijalta palstalla 6.8.2015. Toimitus on kuitenkin sensuroinut alkuperäisen tekstini ja siihen heillä on toki oikeus. Julkaisen tekstin nyt myös sensuroimattomana ja sensuroitu osuus löytyy tekstistä kursivoituna. Sensuroitu versio näkyy kokonaisena blogikirjoituksen kuvassa.

Päivitys 6.8.2015 kello 14:37: Myös Uusi Suomi sensuroi tekstin, koska joku koki sen asiattomaksi. Lähde sensuroidun tekstin aiheeseen löytyy mm. täältä: http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/julman-raiskauksen-tuomiot-ennallaan/121213/

---------------------------------------------------------------------

Kaikki väkivalta on tuomittavaa. Jyväskylässä tapahtui vastikään kahden ääriliikkeen yhteenotto. Toisin kuin valtamedia kirjoittaa, kysymyksessä ei ollut äärioikeiston hyökkäys ulkopuolisia kansalaisia kohtaan, vaan hyökkäys äärioikeiston ”pahinta vihollista” eli äärivasemmistoa vastaan. En ihmettele valtamedian vääristelevää uutisointia, koska ovathan toimittajien enemmistö vihervasemmistolaisia. Nyt valtamediassa vaaditaan äärioikeistolaisen liikkeen kieltämistä lain voimalla, mutta samaa unohdetaan vaatia äärivasemmalla olevilta väkivaltaisilta liikkeiltä. Media yrittää luoda väkisin myös jonkinlaista kytköstä ääriliikkeen ja poliittisen hallituspuolueen Perussuomalaiset rp. välille. Mitään kytköstä ei näillä kuitenkaan ole, sen tietäisin mikäli olisi. Kaikki väkivaltaa käyttävät liikkeet pitäisi kriminalisoida.

Perussuomalaiset eivät hoida asioita ääriliikkeiden tavoin väkivallalla tai toisen omaisuutta hajottamalla. Hoidamme asiat suomalaisten parasta ajatellen, käyttäen parlamentaarista valtaa. Toivomme dialogia politiikkaan, mutta meiltä se liian usein evätään, kuten kävin taannoin Oulussa järjestetyssä ”Meillä on unelma” -tapahtumassa. Perussuomalaisia ei tapahtumaan kutsuttu, eikä puheenvuoroa annettu.

Perussuomalaiset ovat maahanmuuttokriittinen hallituspuolue ja puolueohjelmastamme löytyy maahanmuuttopoliittinen ohjelma. Olemme ainoa puolue, jolta maahanmuuttopoliittinen ohjelma löytyy. Perussuomalaiset eivät halua esimerkiksi viime päivinä Oulussa esiin tulleita monikulttuurisia ”pizzamafia” ja ”joukkoraiskaus” tapauksia kotimaiseen arkeemme. Suomalainenkin raiskaa, mutta harvemmin isolla porukalla ja lopuksi vielä käyttämällä saksia leikkaamalla välilihan ja sulkijalihakset poikki, jotta raiskattu kantaisi ”ansaitsemaansa häpeää” loppuelämänsä. Näin on Oulussa monikulttuurisuutta opetettu 30-vuotiaalle kantasuomalaisnaiselle muutama vuosi sitten.

Hallitsemattoman maahanmuuton ongelmat näkyvät kaikkialla Euroopassa. Ruotsissa eivät viranomaiset, kuten palokunta, poliisi ja ambulanssi uskalla mennä joihinkin maahanmuuttajien asuttamiin kaupunginosiin, koska se on hengenvaarallista. Ruotsista olemme menestyksellä ottaneet mallia niin monessa asiassa, mutta maahanmuuttopolitiikassa meidän täytyy toimia eri tavoin.

Suomen politiikassa pitäisi käydä perusteellinen keskustelu monikulttuurisuuden ongelmista, eikä vain sulkea silmiä tai jopa ruokkia ongelmaa ja syyttää rasistiksi.

Jari-Pekka Teurajärvi
Puheenjohtaja
Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piiri ry

Mielipidekirjoitus_Kaleva_6_8_2015.jpg

Avainsanat: Monikulttuurisuus, Äärioikeisto, Äärivasemmisto


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini