Blogi (Jari-Pekka Teurajärvi)

Äärioikeisto mukana maahanmuuttobisneksessä

Torstai 6.10.2016 klo 11.26 - Jari-Pekka Teurajärvi

Äärioikeisto on arvostellut muita "mamubisneksestä". Arvostelu on kohdistunut erityisesti vastaanottokeskusten työntekijöihin ja organisaatioihin.

Samanaikaisesti äärioikeiston näkyvimmät hahmot tekevät itse rahaa maahanmuutolla eli osallistuvat "mamubisnekseen".

MV-lehti on räikein esimerkki tästä. Lehden lähes ainoa teema on maahanmuutto ja sen ympärillä olevat ilmiöt. MV-lehti saa rahoituksensa lähes yksinomaan sivustolle upotetuista mainoksista. Rahaa tuottavat mainokset katosivat kuitenkin sivustolta, koska yritykset eivät halunneet mainoksensa näkyvän sivustolla.

Samalla kaavalla rahaa tekevät monet muut äärioikeistolaiset tahot. Maahanmuuttokriittisten ja äärioikeiston parissa erittäin suosittu blogi, Tuonen Joutsen, on tästä yksi esimerkki. Blogia pitävä henkilö saa tuloja blogissa olevista mainoksista.

Jokainen klikki blogisivustolle aiheuttaa rahan kilinää myös blogistin tilillä. Sivustolta löytyy myös tarkat ohjeet, kuinka lahjoittaa rahaa blogistille. Rahaa voi siirtää suoraan blogistin ilmoittamalle Nordean tilille tai Paypal tilille.

Tuloista tulee tietenkin maksaa verot ja ilmoitettaa ne myös mahdollisten tukiaisten maksajille. Rahankeräyslupakin tarvitaan.

Tässä edellä mainitussa blogissa mainostivat tänä päivänä muun muassa seuraavat suomalaiset ja oululaiset yritykset: Wetteri Power, City Biljard, Elisa, Avarea, Pihla, Valmennuskeskus, Lapin Puhallusvilla Oy, Eckerö Line, Snellman.

Nämä yritykset tuskin tietävät mainostavansa kyseisellä sivustolla, mutta eivät tienneet nekään, jotka mainostivat MV-lehden sivustolla.

Jari-Pekka Teurajärvi, Oulu

LÄHTEET:

Blogi: Tuonen Joutsen

2 kommenttia . Avainsanat: äärioikeisto

Lehdistön asenteesta ja monikulttuurisuudesta (sensuroimaton)

Torstai 6.8.2015 klo 10.42 - Jari-Pekka Teurajärvi

Mielipidekirjoitus on julkaistu sanomalehti Kalevan lukijalta palstalla 6.8.2015. Toimitus on kuitenkin sensuroinut alkuperäisen tekstini ja siihen heillä on toki oikeus. Julkaisen tekstin nyt myös sensuroimattomana ja sensuroitu osuus löytyy tekstistä kursivoituna. Sensuroitu versio näkyy kokonaisena blogikirjoituksen kuvassa.

Päivitys 6.8.2015 kello 14:37: Myös Uusi Suomi sensuroi tekstin, koska joku koki sen asiattomaksi. Lähde sensuroidun tekstin aiheeseen löytyy mm. täältä: http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/julman-raiskauksen-tuomiot-ennallaan/121213/

---------------------------------------------------------------------

Kaikki väkivalta on tuomittavaa. Jyväskylässä tapahtui vastikään kahden ääriliikkeen yhteenotto. Toisin kuin valtamedia kirjoittaa, kysymyksessä ei ollut äärioikeiston hyökkäys ulkopuolisia kansalaisia kohtaan, vaan hyökkäys äärioikeiston ”pahinta vihollista” eli äärivasemmistoa vastaan. En ihmettele valtamedian vääristelevää uutisointia, koska ovathan toimittajien enemmistö vihervasemmistolaisia. Nyt valtamediassa vaaditaan äärioikeistolaisen liikkeen kieltämistä lain voimalla, mutta samaa unohdetaan vaatia äärivasemmalla olevilta väkivaltaisilta liikkeiltä. Media yrittää luoda väkisin myös jonkinlaista kytköstä ääriliikkeen ja poliittisen hallituspuolueen Perussuomalaiset rp. välille. Mitään kytköstä ei näillä kuitenkaan ole, sen tietäisin mikäli olisi. Kaikki väkivaltaa käyttävät liikkeet pitäisi kriminalisoida.

Perussuomalaiset eivät hoida asioita ääriliikkeiden tavoin väkivallalla tai toisen omaisuutta hajottamalla. Hoidamme asiat suomalaisten parasta ajatellen, käyttäen parlamentaarista valtaa. Toivomme dialogia politiikkaan, mutta meiltä se liian usein evätään, kuten kävin taannoin Oulussa järjestetyssä ”Meillä on unelma” -tapahtumassa. Perussuomalaisia ei tapahtumaan kutsuttu, eikä puheenvuoroa annettu.

Perussuomalaiset ovat maahanmuuttokriittinen hallituspuolue ja puolueohjelmastamme löytyy maahanmuuttopoliittinen ohjelma. Olemme ainoa puolue, jolta maahanmuuttopoliittinen ohjelma löytyy. Perussuomalaiset eivät halua esimerkiksi viime päivinä Oulussa esiin tulleita monikulttuurisia ”pizzamafia” ja ”joukkoraiskaus” tapauksia kotimaiseen arkeemme. Suomalainenkin raiskaa, mutta harvemmin isolla porukalla ja lopuksi vielä käyttämällä saksia leikkaamalla välilihan ja sulkijalihakset poikki, jotta raiskattu kantaisi ”ansaitsemaansa häpeää” loppuelämänsä. Näin on Oulussa monikulttuurisuutta opetettu 30-vuotiaalle kantasuomalaisnaiselle muutama vuosi sitten.

Hallitsemattoman maahanmuuton ongelmat näkyvät kaikkialla Euroopassa. Ruotsissa eivät viranomaiset, kuten palokunta, poliisi ja ambulanssi uskalla mennä joihinkin maahanmuuttajien asuttamiin kaupunginosiin, koska se on hengenvaarallista. Ruotsista olemme menestyksellä ottaneet mallia niin monessa asiassa, mutta maahanmuuttopolitiikassa meidän täytyy toimia eri tavoin.

Suomen politiikassa pitäisi käydä perusteellinen keskustelu monikulttuurisuuden ongelmista, eikä vain sulkea silmiä tai jopa ruokkia ongelmaa ja syyttää rasistiksi.

Jari-Pekka Teurajärvi
Puheenjohtaja
Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piiri ry

Mielipidekirjoitus_Kaleva_6_8_2015.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Monikulttuurisuus, Äärioikeisto, Äärivasemmisto